Sabtu, 8 Ogos 2009

See hasil kerja tangan buah hati aku no. 2...


See..inilah kerja buah hati aku Encik Adam Harith setiap hari....malas dah aku nak mengemas ruang tamu ni melainkan kalu ader org nak datang......itu belum dibongkarnyer satu lagi bakul toys dia...............lantaklah adam..janji anak ibu bahagia.............




Buah Hati Aku No. 3 di BKK


Inilah buah hati aku yang no. 3 di Bangkok ini selain dari Encik Hubby yang menduduki carta teratas dan Encik Adam yang menduduki carta kedua...........Bilamana aku kesepian maka dengan si dia inilah tmpt aku bercerita dan mencurahkan segala isi hati aku.........
Terima kasih pada Encik Hubby yang menghadiahkan si dia ini pada aku........smpi Encik Hubby pun bengang aku asyik berkepit dengan si dia nih...pernah tido sampai jam 1.30 pagi gara2 bercerita dengan si lappy ini......nak kata aper dah jadi surirumah kan...... :)

Teringat Memori Lama di BPAM, Kempen

video

Bila kebosanan melanda aku kerana ketiadaan Encik Hubby tercinta, maka aku pun mengodeh2 pendrive aku....godeh punyer godeh aku pun bukaklah folder gambar sewaktu ofis lama aku menyambut Hari Raya Aidilfitri tahun 2008 di Cawangan Stesen Pengesan Siaran Klang.... Actually bahagian aku ni telah dibesarkan...maka Cawangan Stesen Pengesan ini telah diletakkan di bawah Pentadbiran ofis aku....maka bertambahlah anak-anak x-boss aku nih...tetiba aku ternampak video sewaktu x-boss aku Tuan Haji Ibrahim dgn anak2 buah nyer berkaraoke....maka aku tempeklah video mereka di blog aku nih....terlepas kerinduan pada mereka2 ini......Entry aku ni tidak melibatkan hati dan perasaan sesiapa okey....sajer untuk mengimbas kenangan lama....hampir 8 thn aku berkhidmat di Kementerian Penerangan..dan Tuan Haji Ibrahim adalah boss aku yg ketiga selepas Dato' Abdullah Morad dan arwah Cik Aini Md. Yusoff......

Layan jerlah yerrr....wink wink....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin