Khamis, 11 November 2010

Carrot Cheese Cake...




Ini gara2 mengidam sgt nk mkn Carrot cheese cake.... kelakar kan...dah 8 bulan pun mengidam lagi... iyerlah, kenalah tunaikan sebelum nak bersalin nih, kang x pasal2 baby keluar meleleh air liur x dpt mkn carrot cheese cake... hahhahaa... actually air tangan sndiri nih lagi sedap dari carrot cheese cake yg ado kat secret recipe tau.... betul sumpah tak tipu! x caya leh try............. saya buat satu adunan dapat satu loyang empat segi panjang tue.... separuh dah dipotong dah dibawa ke kelas mengaji dan rasa2nya saya leh x habiskan separuh lagi tue??? mestilah boleh oooo....setiap hari saya melayan 2,3 slices kek nih.................. mmg nikmat...... puas hati sgt2 dpt mkn lebih2 lagi air tangan sendiri............ alhamdulillah...syukur pada ALLAH yg masih memberi saya kudrat dan tenaga utk terus memasak! aminnnn............
psttt : buddy (norita hamid) ada berani business ini kek pulak...tiramisu dah success...

4 ulasan:

@nnap3jelov3b@by@qiL berkata...

nk resepi huhuhu

whizatie berkata...

resepi...nnti bila mood besar R dtg kw post dlm facebook ehh...ramai yg tanya nih... hehehhee...

-LaDy rAzOr- berkata...

uih...kejap jek rasanyer masa berlalu...kak watie dah 8 bulan ek??
scan boy ke girl?? :-)

IbuHanna berkata...

nk sketttttttt..looks really yummy..mcm SR seyh..ish terliur dh ni Tie..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin